Xarxa Afic

Categories

CREARE GEOMÁTICA

Serveis » Serveis professionals

Foto principal

Foto secundaria

Serveis » Serveis professionals
Calle C. JUEZ ANGEL QUEROL, 10,4
46900, Torrent - Valencia/València
Telf.: 963215047
Visita su página webVisita la seua pàgina web

Som especialistes en implantació de servicis de cartografia, IDE, tractament de dades cartogràfiques, anàlisi en geomàrketing i desarrollament WEB i APP.

Creare Geomática és una empresa jove composta per un equip tècnic de professionals que aporta una experiència basada en més d'una dècada dedicada a la implantació de solucions geomàtiques i aplicacions, desenrotllades tant en programari lliure com en programari propietari.

Som especialistes en el desenrotllament d'aplicacions web i aplicacions mòbils multiplataforma, implantació de servicis de cartografia, IDE Infraestructures de Dades Espacials, tractament de dades cartogràfiques i anàlisi de dades en l'àmbit del geomàrketing.

Productes/serveis destacats

  • Foto Desenrotllament WEB Dissenyem i desenrotllem la teua WEB corporativa.
  • Foto Imatges 360 Captura i tractament d'imatges esfèriques per a consultar dades espacials sobre un recorregut virtual.
  • Foto Aplicacions mòbils Desenrotllem aplicacions mòbils estables que poden integrar Sistemes d'informació geogràfica integrats en la propia app, a partir de qualsevol idea o necessitat que tingues.
  • Foto IDE Desenrotllem Infraestructures de dades espacials (IDE) interoperables i integrables amb informació geogràfica d'altres nodes IDE, utilitzant estàndards WEB, Open Geospatial Consortium (OGC), i Directiva INSPIRE.
  • Foto Tractament cartogràfic Tractament de dades cartogràfiques amb tècniques avançades y actuals, par tal obtindre dades de qualitat.