IDEAT - Ajuntament de Torrent::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

26-11-2021 TARGETA +25 _ 2021

Què és la “Targeta +25”?

És una targeta prepagament bonificada que es podrà utilitzar en els negocis de Torrent adherits a la campanya.

Amb l'objectiu de motivar les compres a Torrent i agrair al client el seu suport al comerç de proximitat, IDEA’T PREMIARÀ als clients que adquirisquen les targetes amb el 25% de l'import d'aquestes. És a dir, si el client compra una targeta de 100€, IDEA’T li premiarà amb 25€ més, amb el que el client rebrà una targeta carregada amb 125 € que podrà gastar en qualsevol dels establiments adherits a la campanya.

El pressupost inicial d'IDEA’T parella aquesta campanya és de 240.000 €, la qual cosa suposa ficar en circulació 1.200.000 € entre els comerços de Torrent.

 

Si eres un comerç i vols beneficiar-te de les compres amb la “Targeta +25” comprova que compleixes les condicions ací i preinscriu-te reomplint el següent formulari. https://bit.ly/2yqoscl

 

Ja es pot comprar la “Targeta +25”?

No, dins de molt poc temps anunciarem en les nostres xarxes socials i les del **Ajuntament de Torrent quan es podrà adquirir la “Targeta +25”.

 

Com es podrà comprar la “Targeta +25”?

En la web www.ideat.org trobaràs tota la informació sobre les condicions de compra i ús de la “Targeta +25”, en el moment en què es pose en marxa la campanya.

 

Quant temps hi ha per a comprar  i usar la “Targeta +25”?

El públic podrà comprar la “Targeta +25”només fins a les 14 hores del 30 de desembre de 2021, però podrà utilitzar-la en qualsevol dels comerços participants des del moment de comprar i durant tot el 2022.