IDEAT - Ajuntament de Torrent::Directori comercial de la Comunitat Valenciana
Xarxa Afic

Categories

Dirigit a PYMEs de la Comunitat Valenciana

Termini de sol·licitud: Des del 12 de gener de 2022 fins a 3 de març de 2022 (a les 23:59)

Subvencions dirigides a: PYMEs industrials i de serveis a la indústria amb seu o establiment de producció ubicat a la Comunitat Valenciana en el moment de presentar la requerida justificació.

Pretén ajudar a la implantació de noves tecnologies electròniques, informàtiques i de les comunicacions -TEICs- en aquestes.

L’ajuda s'aplica sobre un projecte a fons perdut, calculada com un percentatge sobre els costos subvencionables del projecte, amb una quantia variable en funció de les dimensions de l’empresa. El projecte presentat que complisca amb els requisits establits haurà de ser aprovats d’acord amb uns criteris que valoraran:

  1. La qualitat del projecte
  2. La viabilitat tècnica del projecte
  3. Els resultats/impacte esperable del projecte
  4. Característiques del sol·licitant

  Per a saber els requisits del projecte que es pot presentar, les actuacions apoyables, els costos subvencionables que procedeixen al càlcul per a l’ajuda, així com conéixer la puntuació de cada criteri de valoració consulte el següent enllaç: DIGITALIZA-CV - SUBVENCIONES PARA PROYECTOS DE DIGITALIZACIÓN DE PYME 2022 (ivace.es)

La tramitació de la sol·licitud, la presentació de documentació i el procediment en general es realitzarà de forma electrònica.

Requerirà que l’empresa dispose durant tot el procediment de certificat de representant d’empresa o de persona física emés per l’Autoritat de Certificació de la Comunitat Valenciana o altra entitat habilitada.

  Per a saber la documentació requerida i la forma de procedir a la sol·licitut dirigir-se al següent enllaç: DIGITALIZA-CV - SUBVENCIONES PARA PROYECTOS DE DIGITALIZACIÓN DE PYME 2022 (ivace.es)