Xarxa Afic

Categories

Mostrant els resultats de 1 a 10 de 371

24-04-2019 %Comerç Torrent

IDEA’T – Ajuntament de Torrent vol presentar el comerç de Torrent com el que és, un comerç diferent, singular i pròxim al client.

Per a això, llança una campanya que posicione al comerç local entre els veïns, mostrant els grans avantatges que ofereixen aquests negocis. Entre aquests avantatges també es troben les d'oferir descomptes, premis i regals als seus clients, en dates concretes al llarg de l'any.

A més, els clients que celebren el seu aniversari rebran de regal un descompte del 10% en la compra que realitzen en qualsevol dels establiments participants tant el dia del seu aniversari com l'anterior i posterior a aquest.


PRÒXIMA PROMOCIÓ – Molt prompte!

15-04-2019 AJUDES PER A L'ACTIVITAT COMERCIAL EN VALENCIÀ 2019

Les empreses, les botigues, els serveis i els professionals de Torrent podran obtenir ajudes econòmiques, si fan en valencià qualsevol d'estos conceptes:
- Retolació: rètols interiors, exterior o de vehicles amb elements fixos.
- Pàgines web: Pàgines de nova creació en valencià i millora de webs en valencià.
- Publicitat
- Material d’embalatge
- Menús

Termini de sol·licituds: fins al 15 de novembre de 2019

 

Tríptic

Tràmit

 

Més informació Oficina de Promoció i Ús del Valencià --  961 111 849

11-04-2019 TALLER: DEFENSA PERSONAL PER A COMERÇOS

                        

10-04-2019 20% DE DESCOMPTE AL COMERÇ DE TORRENT

Entre els grans avantatges que té comprar en el comerç de Torrent, els pròxims 12 i 13 d'abril, els comerços %Comerç de Torrent oferiran als seus clients un 20% de descompte en la segona unitat de compra.
 

Pots vore els comerços que ofereixen aquests descomptes punxant en la imatge.

25-03-2019 TORRENT FUTUR

25-03-2019 TORRENT FUTUR

El dia 1 i 2 d'abril tindrà lloc en l'edifici Antic Mercat de Torrent TORRENT FUTUR, un esdeveniment sobre la digitalització com a camí per a la millora de la competitivitat i eficàcia en el món de l'esport i la salut, l'ocupabilitat, el comerç i l'especialització industrial.

Dos dies en què s'abordaran reptes per als sectors esmentats des d'una perspectiva real i d'innovació. Una cita amb emprenedors, experts i expertes en innovació, i professionals de diferents àmbits per a conèixer com afrontar els processos de transformació digital.

L'esdeveniment, que està dissenyat en quatre blocs temàtics, començarà amb Esport Futur, orientat a professionals que desitgen conèixer com la tecnologia i la innovació han irromput en l'esport i salut aportant valor diferencial. Aquesta jornada constara de la xarrada; “L'estratègia d'especialització en esport i salut de la Comunitat Valenciana” i dues taules de debat on s'abordaran des de diferents prismes aquesta transformació.

A la vesprada li toca el torn als i les professionals del sector del comerç i l'emprenedoria, que vulguen posar-se al dia de les oportunitats tecnològiques que existeixen en el seu sector amb Comerç Futur, a través de les ponències: “El pla d'impuls i modernització del comerç de Torrent”; “En què́ nivell de digitalització es troba el meu comerç?”; i una taula d'experiències de comerços que ja han iniciat aquest procés.


El dia 2 d'abril, “El nou mercat laboral: transforma't, “Tècniques 4.0. de cerca d'ocupació” i “Com no ser un zombi laboral”, seran els col·loquis que s'abordaran en Treball Futur, bloc orientat a persones en cerca activa d'ocupació i/o que desitgen conèixer les possibilitats de desenvolupament professional i laboral que existeixen actualment a la seua disposició.

L'esdeveniment Torrent Futur tancarà aquesta última jornada, dedicada als qui cerquen noves maneres de mirar a sectors tradicionals a través de la tecnologia i la innovació en Empresa Futur, amb “L'estratègia d'especialització local de Torrent”, “Els DIH, nous ecosistemes per a la digitalització i innovació de les pimes” i una taula d'experiències d'empreses valencianes que han implementat mesures per a la seua transformació digital.

A més, l'esdeveniment servirà de marc per a la presentació de l'Estudi del Mercat Laboral de Torrent i el Pla d'Impuls i Modernització del Comerç Local realitzats en el marc de l'Estratègia EDUSI de l'Ajuntament de Torrent, que és finançada per Fons FEDER de la Unió Europea. També es parlarà de l'Estratègia d'Especialització Intel·ligent de Torrent que està alineada amb l'Estratègia RIS3CV de la Comunitat Valenciana.

TORRENT FUTUR cerca posicionar Torrent com a ciutat referent en el procés de digitalització per a desenvolupar satisfactòriament la seua activitat i obtenir millors resultats, així com fomentar i provocar la generació de sinergies entre administracions públiques, empreses consolidades, start-ups i comerç i empreses locals.

La participació en l'esdeveniment és gratuïta. Més informació i inscripcions en: https://torrentfutur.net/

 

 

21-03-2019 AJUDES PER A FINANÇAR LA CUOTA D'AUTÒNOMS

La Generalitat Valenciana ha publicat la convocatoria d'ajudes destinades a finançar els costos fixos d' inclusió en el règim especial de treballadors autònoms que hajen cotitzat un mínim de 3 anys i fins un máxim de 5 anys initerrompudament.

Consulta els requeriments, la cuantía i el procediment

13-03-2019 JORNADA: INSTAGRAM PER A COMERÇOS

                                                         

07-03-2019 XVII Trobada de Dones Empresaries i Emprenedores de Torrent

7 de Març

 

 

13:45 h. Catering de Benvinguda

14:30 h. Ponència “El Valor de ser Dona Emprenedora”

 

 

Casa de la Dona de Torrent – C/Músic Mariano Puig Yago, 8.

 

 

Confirmació d'assistència abans del 4 de Març al correu ideatenvios@torrent.es

 

SALUDA DE Sra. ENCARNA LERMA BESÓ

PROGRAMA DE LA XXXIII SETMANA DE LA DONA DE TORRENT