Xarxa Afic

Categories

ORTOCRINESA ORTOPEDIA TECNICA TORRENT

Salut i bellesa » Serveis mèdics (clíniques, ortopedia...)

Foto principal

Foto secundaria

  • Facebook

Salut i bellesa » Serveis mèdics (clíniques, ortopedia...)
Calle C. SAN FERMIN, 12
46900, Torrent - Valencia/València
Telf.: 960078235

  • Local accesible Local accesible

Venda, adaptació i fabricació d'órtesis, pròtesi, plantilles, calçat, ajudes tècniques, cadires de rodes, llits geriátricas... i tota la gamma relacinada amb la ortopèdia.

Horari: De dijuns a divendres de 9:30 a 13:30 y de 17:00 a 20:00
Dissabtes de 10:00 a 13:30
Fora d´horari demanar cita: 634697304

 

Som una ortopèdia tècnica sita en Torrent, València, la qual té a la seua disposició Tècnics titulats en Ortoprotèsica amb mes de 10 anys d'experiència en el sector.

 

 Ens dediquem a la venda, adaptació i fabricació d'órtesis, pròtesi, plantilles, calçat, ajudes tècniques, cadires de rodes, llits geriátricas... i tota la gamma de productes relacionats amb el món de l'Ortopèdia.

 

 Facturem a la seguretat social i mútues, i ajudem al seu torn al reclam i sol·licitud del copago.

 

Hem decidit apostar per esta plataforma online a fi de poder donar-nos a conéixer i oferir un servici més ampli per a satisfer les necessitats de tot el món.

 

En Ortocrinesa, estem molt orgullosos del treball que desenrotllem dia a dia, donant un ràpid servici i els millors preus que podem. Així ens ho fan sentir els milers de pacients a qui hem atés i que ja s'han convertit en usuaris habituals dels nostres servicis.

 

Amb la seguretat de poder oferir-los la major relació qualitat, preu i servici, quedem a la seua disposició per a qualsevol informació addicional que necessiten.

Productes/serveis destacats

  • Foto ORTOCRINESA ORTOPEDIA TECNICA TORRENT Ens dediquem a la venda, adaptació i fabricació d'órtesis, pròtesi, plantilles, calçat, ajudes tècniques, cadires de rodes, llits geriátrics... i tota la gamma de productes relacionats amb el món de l'Ortopèdia.